Nyitvatartási idő: Hétfő - Péntek 7:00 - 17:00 Szombat 8:00 - 14:00

Kövess minket:

Lakossági ügyfeleknek

...ha egyedi bútort szeretne, ne a boltban keresse...
06/70-70-70-162

Konyhabútor

A konyha otthonunk egyik központja. A család életének, és időnként kisebb baráti találkozásoknak is egyik legfőbb színtere, és emellett talán a lakás legösszetettebb egysége is. Ebből adódóan sajnos az építkezés/felújítás egyik legköltségesebb része. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy szakember tanácsát kérjük már az előzetes tervezés fázisában, hiszen egy jó konyha nem csak szép, hanem praktikus is. A család igényeihez, létszámához van szabva, ahol megfelelő a technológiai sorrend, jó a helykihasználás, biztonságos a gépek, eszközök elhelyezkedése, és még sorolhatnánk a kritériumokat. Jó tervezéssel hatékonyabbá és élvezetesebbé tehetjük az itt töltött időt, valamint egy sor esetleges későbbi bosszúságtól és felesleges költségektől kímélhetjük meg magunkat.

Kérje kollégáink segítségét, akik tanácsadással, praktikus ötletekkel, gépek beszerzésével valamint díjtalan árajánlat készítéssel is készséggel állnak rendelkezésére!

Gardróbszekrény

Akár önálló gardróbszoba megvalósítására van lehetőségünk, akár egy belső közlekedőt, vagy a hálószoba egyik falát tudjuk beépíteni, ma már gardróbszerelvények széles választéka segít bennünket olyan berendezések megtervezésében, ahol a szezonális ruhatárunk mellett akár bőröndjeinket, vagy háztartási eszközeinket is könnyedén elhelyezhetjük. Célszerű a teljes belmagasságot hasznosítanunk, hiszen egy praktikus elrendezésű bútorba rendezett módon, meglepően sok holminkat el tudjuk helyezni. Készíttethetünk önálló gardrób esetén nyitott, ajtó nélküli bútorokat, vagy nagyméretű tolóajtókkal leválasztott, elegáns szekrényrendszert is.

Kérje kollégáink segítségét, akik tanácsadással, praktikus ötletekkel, valamint díjtalan árajánlat készítéssel is készséggel állnak rendelkezésére!

Előszoba Bútor

Az előszobával általában nem sokat törődünk, többé-kevésbé közlekedőnek, raktárnak tekintjük.

Pedig ennek berendezése nagy szerepet játszik abban, hogy otthonunk jó benyomást kelt-e. Hiszen ennek látványa fogad bennünket hazaérkezéskor, és ez fogadja vendégeinket is. Lehetőség szerint itt kell tároló helyet biztosítani cipőinknek, kabátjainknak is, de ugyanakkor számításba kell vennünk, hogy a közlekedést semmi sem akadályozhatja., és emellett a berendezésnek bírnia kell a nagy átmenő forgalomból adódó fokozott igénybevételt is.

Kérje tapasztalt kollégáink segítségét, akik hasznos, praktikus ötletekkel, valamint díjtalan árajánlat készítéssel is készséggel állnak rendelkezésére!

Hálószoba Bútor

A hálószobánkban nagyon fontos, hogy a megfelelő anyagok, színek, formák kiválasztásával, kényelmes, harmóniát sugárzó, intim környezetet teremtsünk magunk és társunk számára. Hiszen itt végre kizárhatjuk a külvilágot, pihenhetünk, feltöltődhetünk.

Nappali Bútor

A nappali egyik legtöbb funkciót ellátó helyiségünk. Alkalmasnak kell lennie vendégfogadásra, és ki kell tudnia szolgálni a család változó igényeit. Megjelenésében és kialakításában kényelmes, harmónikus, nyugalmat, békét sugárzó legyen.

Gyermek Bútorok

A gyermekbútor választásakor elsődleges szempont a biztonság, az anyagok, formák kiválasztásakor, a statikai tervezéskor nagyon sok szempontot kell figyelembe vennünk. Forduljon hozzánk bizalommal és erre is tudunk megoldásokat kínálni!

Fürdőszobabútor

A fürdőszoba általában a lakás legkisebb helyisége, mégis nagyon sok mindent kell figyelembe venni a kialakításánál és a berendezésénél. Figyelembe kell vennünk, hogy magas a páratartalom, kevés a természetes fény, nehézkes a szellőztetés. Jó tervezéssel, megfelelő anyagválasztással, átgondolt, praktikus elrendezéssel jelentős költségektől kímélhetjük meg magunkat.

Egyéb bútor

Honlapunkon igyekeztünk bemutatni és felsorolni minél több tevékenységünket és munkáinkat, de a lista sosem lehet teljes. Mindig újabb és újabb ötletek jönnek. Ezernyi kiegészítő tartozik egy lakás, iroda, üzlet berendezéséhez. Beszerzésük sokszor problémát jelenthet, hiszen komoly időráfordítást igénylő feladat a megfelelő, a berendezéshez illeszkedő, azzal harmonizáló LED világítótestek, redőny, ponyva kiválasztása és felkutatása. Mi igyekszünk ezek tervezésében és gyártásában Ügyfeleink segítségére lenni. Minden új feladatot kihívásnak tekintünk, ezért bármely, elsőre akár extrémnek tűnő ötleteivel, elképzeléseivel bizalommal forduljon hozzánk!

JóAti Kft.
+36-70-70-70-162
Adószám: 27989416-2-05
EU Adószám: HU27989416
Cégjegyzékszám: 05-09-033016
Bankszámlaszám:
10405028-50526974-69741005

Lépjen kapcsolatba velünk!

3636 Vadna, Szabadság tér 6. Magyarország
+36-70-70-70-162
+36-20-99-10-752

Twitter widget

Referenciák