Nyitvatartási idő: Hétfő - Péntek 7:00 - 17:00 Szombat 8:00 - 14:00

Kövess minket:

Munkáink

...ha egyedi bútort szeretne, ne a boltban keresse...
06/70-70-70-162

Konyhabútor

A konyha otthonunk egyik központja. A család életének, és időnként kisebb baráti találkozásoknak is egyik legfőbb színtere, és emellett talán a lakás legösszetettebb egysége is. Ebből adódóan sajnos az építkezés/felújítás egyik legköltségesebb része. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy szakember tanácsát kérjük már az előzetes tervezés fázisában, hiszen egy jó konyha nem csak szép, hanem praktikus is. A család igényeihez, létszámához van szabva, ahol megfelelő a technológiai sorrend, jó a helykihasználás, biztonságos a gépek, eszközök elhelyezkedése, és még sorolhatnánk a kritériumokat. Jó tervezéssel hatékonyabbá és élvezetesebbé tehetjük az itt töltött időt, valamint egy sor esetleges későbbi bosszúságtól és felesleges költségektől kímélhetjük meg magunkat.

Kérje kollégáink segítségét, akik tanácsadással, praktikus ötletekkel, gépek beszerzésével valamint díjtalan árajánlat készítéssel is készséggel állnak rendelkezésére!

Gardróbszekrény

Akár önálló gardróbszoba megvalósítására van lehetőségünk, akár egy belső közlekedőt, vagy a hálószoba egyik falát tudjuk beépíteni, ma már gardróbszerelvények széles választéka segít bennünket olyan berendezések megtervezésében, ahol a szezonális ruhatárunk mellett akár bőröndjeinket, vagy háztartási eszközeinket is könnyedén elhelyezhetjük. Célszerű a teljes belmagasságot hasznosítanunk, hiszen egy praktikus elrendezésű bútorba rendezett módon, meglepően sok holminkat el tudjuk helyezni. Készíttethetünk önálló gardrób esetén nyitott, ajtó nélküli bútorokat, vagy nagyméretű tolóajtókkal leválasztott, elegáns szekrényrendszert is.

Kérje kollégáink segítségét, akik tanácsadással, praktikus ötletekkel, valamint díjtalan árajánlat készítéssel is készséggel állnak rendelkezésére!

Előszoba Bútor

Az előszobával általában nem sokat törődünk, többé-kevésbé közlekedőnek, raktárnak tekintjük.

Pedig ennek berendezése nagy szerepet játszik abban, hogy otthonunk jó benyomást kelt-e. Hiszen ennek látványa fogad bennünket hazaérkezéskor, és ez fogadja vendégeinket is. Lehetőség szerint itt kell tároló helyet biztosítani cipőinknek, kabátjainknak is, de ugyanakkor számításba kell vennünk, hogy a közlekedést semmi sem akadályozhatja., és emellett a berendezésnek bírnia kell a nagy átmenő forgalomból adódó fokozott igénybevételt is.

Kérje tapasztalt kollégáink segítségét, akik hasznos, praktikus ötletekkel, valamint díjtalan árajánlat készítéssel is készséggel állnak rendelkezésére!

Hálószoba Bútor

A hálószobánkban nagyon fontos, hogy a megfelelő anyagok, színek, formák kiválasztásával, kényelmes, harmóniát sugárzó, intim környezetet teremtsünk magunk és társunk számára. Hiszen itt végre kizárhatjuk a külvilágot, pihenhetünk, feltöltődhetünk.

Nappali Bútor

A nappali egyik legtöbb funkciót ellátó helyiségünk. Alkalmasnak kell lennie vendégfogadásra, és ki kell tudnia szolgálni a család változó igényeit. Megjelenésében és kialakításában kényelmes, harmónikus, nyugalmat, békét sugárzó legyen.

Gyermek Bútorok

A gyermekbútor választásakor elsődleges szempont a biztonság, az anyagok, formák kiválasztásakor, a statikai tervezéskor nagyon sok szempontot kell figyelembe vennünk. Forduljon hozzánk bizalommal és erre is tudunk megoldásokat kínálni!

Fürdőszobabútor

A fürdőszoba általában a lakás legkisebb helyisége, mégis nagyon sok mindent kell figyelembe venni a kialakításánál és a berendezésénél. Figyelembe kell vennünk, hogy magas a páratartalom, kevés a természetes fény, nehézkes a szellőztetés. Jó tervezéssel, megfelelő anyagválasztással, átgondolt, praktikus elrendezéssel jelentős költségektől kímélhetjük meg magunkat.

Egyéb bútor

Honlapunkon igyekeztünk bemutatni és felsorolni minél több tevékenységünket és munkáinkat, de a lista sosem lehet teljes. Mindig újabb és újabb ötletek jönnek. Ezernyi kiegészítő tartozik egy lakás, iroda, üzlet berendezéséhez. Beszerzésük sokszor problémát jelenthet, hiszen komoly időráfordítást igénylő feladat a megfelelő, a berendezéshez illeszkedő, azzal harmonizáló LED világítótestek, redőny, ponyva kiválasztása és felkutatása. Mi igyekszünk ezek tervezésében és gyártásában Ügyfeleink segítségére lenni. Minden új feladatot kihívásnak tekintünk, ezért bármely, elsőre akár extrémnek tűnő ötleteivel, elképzeléseivel bizalommal forduljon hozzánk!

Üzletberendezés

Egy üzlet berendezésének megtervezése rendkívül változatos feladat.

Szinte minden üzlet más és más, hiszen mások az általa forgalmazott termékek, más és más szolgáltatásokat nyújtanak.

Néhány dologban azonban megegyeznek!

El kell tudniuk adni a termékeinket/szolgáltatásainkat. Olyan hangulatot kell sugározniuk, hogy Vevőink szívesen és minél gyakrabban térjenek vissza hozzánk. Megfelelő tároló és bemutató helyet kell biztosítaniuk, és emellett számtalan előírásnak, és biztonsági szempontnak kell megfelelniük.

Ezen kritériumok összehangolása komoly tapasztalatot és kreativitást igénylő feladat, amelynek megoldásában munkatársaink készséggel segítenek Önnek! Tekintse meg fotóinkat és kérje díjtalan árajánlatunkat!

Recepciós pultok és berendezései

A recepciós pult, a vendégtér a vállalkozás arca. Az Önöket felkereső ügyfél itt szerzi első benyomását. Márpedig ha ez az első benyomás pozitív, akkor sokkal könnyebben válik a vendégünk visszatérő ügyféllé.

Ezért határozottan fontos, hogy ezen területek berendezései visszaadják a cég arculatát,és eleganciát, megbízhatóságot sugalljanak. Anyagok, színek és formák széles választékából tudjuk megtervezni az Önök számára megfelelő bútorzatot.

Szaktanácsért forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Tekintse meg fotóinkat, és keresse munkatársainkat!!

Egyedi irodabútorok

Ma már szinte határtalan választék áll rendelkezésünkre irodabútorokból. Ám ennek ellenére, vagy talán éppen emiatt, nehéz a választás. Ráadásul legtöbbször szűkös a rendelkezésünkre álló tér, vagy speciális igényeknek kell megfelelni, így a széria termékek mellett szükségünk lehet egyedi bútorokra is.

Tekintve, hogy életünk jelentős részét töltjük munkahelyünkön, így igen fontos a bennünket körülvevő berendezés minősége, praktikuma, és természetesen a belőle sugárzó hangulat is, hiszen ezek összessége jelentősen befolyásolhatja koncentráló képességünket, munkánk minőségét. Ezernyi szempontot kell figyelembe venni a berendezés kiválasztásánál. Minőség, variálhatóság, tartósság, ergonómia…

Na és természetesen az ár!

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz! Több iroda bútorozása a garancia arra, hogy Önnek is megtaláljuk az optimális megoldást! Szaktanácsadással, és díjtalan árajánlat készítéssel állunk rendelkezésére!

Szálloda és vendéglátó ipari bútorok

Egy szálloda, vagy étterem bútorozásakor a Megrendelő gyakran szembesül azzal a problémával, hogy milyen berendezést, és kivel terveztessen, esetleg a tervező által megálmodott berendezéshez kell megtalálnia azt a gyártót, aki a tervek alapján rugalmasan, és kifogástalan minőségben meg is valósítja azokat. Hiszen nem kis beruházásról beszélünk, és a megtérülést nagyban befolyásolja, hogy tudunk-e Vendégeinknek olyan környezetet biztosítani, ahová szívesen és gyakran visszatérnek.

Meggyőződésünk, hogy mindezen feladatok megoldásában is a segítségére tudunk lenni!

Tekintse meg fotóinkat, és forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Gyógyszertári bútorok

Patikát nyitna, vagy felújítana, de nehezen talál megfelelő tapasztalattal rendelkező, reális árakon dolgozó és megbízható gyártót, akinél egy helyen rendelhetne meg mindent, a gyógyszertároló bútorzatától, a teakonyhán át, az iroda bútorzatáig?

Akár tervezéssel együtt, akár a meglévő tervek alapján is készséggel vállaljuk gyógyszertárának tetszőleges anyagból és felszereltséggel történő bútorozását.

Tekintse meg fotóinkat és nyugodtan bízza magát tapasztalt kollégáink szakértelmére. Praktikus tanácsokkal, díjtalan árajánlat készítéssel állunk rendelkezésére!

Padlófűtés

1111111111

2222222222

3333333333

4444444444

Elektromos padlófűtés

1111111111

2222222222

3333333333

4444444444

Fan-coil

1111111111

2222222222

3333333333

4444444444

Ivóvíz és szennyvíz

1111111111

2222222222

3333333333

4444444444

JóAti Kft.
+36-70-70-70-162
Adószám: 27989416-2-05
EU Adószám: HU27989416
Cégjegyzékszám: 05-09-033016
Bankszámlaszám:
10405028-50526974-69741005

Lépjen kapcsolatba velünk!

3636 Vadna, Szabadság tér 6. Magyarország
+36-70-70-70-162
+36-20-99-10-752

Twitter widget

Referenciák