Nyitvatartási idő: Hétfő - Péntek 7:00 - 17:00 Szombat 8:00 - 14:00

Kövess minket:

Közületi ügyfeleknek

...ha egyedi bútort szeretne, ne a boltban keresse...
06/70-70-70-162

Üzletberendezés

Egy üzlet berendezésének megtervezése rendkívül változatos feladat.

Szinte minden üzlet más és más, hiszen mások az általa forgalmazott termékek, más és más szolgáltatásokat nyújtanak.

Néhány dologban azonban megegyeznek!

El kell tudniuk adni a termékeinket/szolgáltatásainkat. Olyan hangulatot kell sugározniuk, hogy Vevőink szívesen és minél gyakrabban térjenek vissza hozzánk. Megfelelő tároló és bemutató helyet kell biztosítaniuk, és emellett számtalan előírásnak, és biztonsági szempontnak kell megfelelniük.

Ezen kritériumok összehangolása komoly tapasztalatot és kreativitást igénylő feladat, amelynek megoldásában munkatársaink készséggel segítenek Önnek! Tekintse meg fotóinkat és kérje díjtalan árajánlatunkat!

Recepciós pultok és berendezései

A recepciós pult, a vendégtér a vállalkozás arca. Az Önöket felkereső ügyfél itt szerzi első benyomását. Márpedig ha ez az első benyomás pozitív, akkor sokkal könnyebben válik a vendégünk visszatérő ügyféllé.

Ezért határozottan fontos, hogy ezen területek berendezései visszaadják a cég arculatát,és eleganciát, megbízhatóságot sugalljanak. Anyagok, színek és formák széles választékából tudjuk megtervezni az Önök számára megfelelő bútorzatot.

Szaktanácsért forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Tekintse meg fotóinkat, és keresse munkatársainkat!!

Egyedi irodabútorok

Ma már szinte határtalan választék áll rendelkezésünkre irodabútorokból. Ám ennek ellenére, vagy talán éppen emiatt, nehéz a választás. Ráadásul legtöbbször szűkös a rendelkezésünkre álló tér, vagy speciális igényeknek kell megfelelni, így a széria termékek mellett szükségünk lehet egyedi bútorokra is.

Tekintve, hogy életünk jelentős részét töltjük munkahelyünkön, így igen fontos a bennünket körülvevő berendezés minősége, praktikuma, és természetesen a belőle sugárzó hangulat is, hiszen ezek összessége jelentősen befolyásolhatja koncentráló képességünket, munkánk minőségét. Ezernyi szempontot kell figyelembe venni a berendezés kiválasztásánál. Minőség, variálhatóság, tartósság, ergonómia…

Na és természetesen az ár!

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz! Több iroda bútorozása a garancia arra, hogy Önnek is megtaláljuk az optimális megoldást! Szaktanácsadással, és díjtalan árajánlat készítéssel állunk rendelkezésére!

Szálloda és vendéglátó ipari bútorok

Egy szálloda, vagy étterem bútorozásakor a Megrendelő gyakran szembesül azzal a problémával, hogy milyen berendezést, és kivel terveztessen, esetleg a tervező által megálmodott berendezéshez kell megtalálnia azt a gyártót, aki a tervek alapján rugalmasan, és kifogástalan minőségben meg is valósítja azokat. Hiszen nem kis beruházásról beszélünk, és a megtérülést nagyban befolyásolja, hogy tudunk-e Vendégeinknek olyan környezetet biztosítani, ahová szívesen és gyakran visszatérnek.

Meggyőződésünk, hogy mindezen feladatok megoldásában is a segítségére tudunk lenni!

Tekintse meg fotóinkat, és forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Gyógyszertári bútorok

Patikát nyitna, vagy felújítana, de nehezen talál megfelelő tapasztalattal rendelkező, reális árakon dolgozó és megbízható gyártót, akinél egy helyen rendelhetne meg mindent, a gyógyszertároló bútorzatától, a teakonyhán át, az iroda bútorzatáig?

Akár tervezéssel együtt, akár a meglévő tervek alapján is készséggel vállaljuk gyógyszertárának tetszőleges anyagból és felszereltséggel történő bútorozását.

Tekintse meg fotóinkat és nyugodtan bízza magát tapasztalt kollégáink szakértelmére. Praktikus tanácsokkal, díjtalan árajánlat készítéssel állunk rendelkezésére!

JóAti Kft.
+36-70-70-70-162
Adószám: 27989416-2-05
EU Adószám: HU27989416
Cégjegyzékszám: 05-09-033016
Bankszámlaszám:
10405028-50526974-69741005

Lépjen kapcsolatba velünk!

3636 Vadna, Szabadság tér 6. Magyarország
+36-70-70-70-162
+36-20-99-10-752

Twitter widget

Referenciák